Didi Kempot - Cidro ( Official Music Video ) MP3

Didi Kempot - Cidro ( Official Music Video ) MP3

Download lagu Didi Kempot - Cidro ( Official Music Video ) MP3 dapat kamu download secara gratis di America Amnesia Band. Details lagu Didi Kempot - Cidro ( Official Music Video ) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Didi Kempot - Cidro ( Official Music Video ) berada dibawah.

Title Didi Kempot - Cidro ( Official Music Video )
Duration 04:32
File Format mp3
Mime Type audio/mpeg
Bitrate 128 kbps
Size 6.23 MB
Views 145,474x
Uploaded on 07 Maret 2020

Silahkan klik salah satu tombol yg berfungsi, Jika download belum juga dimulai silahkan klik lagi sampai bisa 😘

Download Mp3

#Cidro #DidiKempot #NewPallapa

Official Music Video from Didi Kempot ' Cidro '
Subscribe MPR Channel here: smarturl.it/SubscribeMPR

Stream Available on:
backl.ink/85304716

Tonton Juga:
Spotify : open.spotify.com/album/5jrMe9rmpJMky7jN9E0D06
Apple Music / iTunes : music.apple.com/id/album/cidro-single/1484855731?uo=4&app=itunes&at=1l3v9Tx
Deezer : deezer.com/us/album/116185552
KKBox : kkbox.com/tw/en/song/pf800xHDaIK33wdU33wdU0XL-index.html
qobuz : qobuz.com/gb-en/album/cidro-didi-kempot/k59w860sy7i4b

Songtitle : Cidro
Voc : Didi Kempot
Music : Bareksa
Songwriter : Didi Kempot

INFO MPR
Facebook : smarturl.it/FacebookMPR
Instagram : smarturl.it/MPRinstagram
Whatsapp : 081232732672
TikTok : vt.tiktok.com/DmGXDW/

Lirik Lagu : Cidro

Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo
Kepiye meneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo
Kepiye maneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mbleni janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo urip ku
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine cidro

Tags: #cidro didi kempot #cidro didi kempot live #cidro koplo #cidro didi kempot karaoke lirik #didi kempot pamer bojo #didi kempot pamer bojo lirik #cidro didi kempot pamer bojo #cidro didi kempot ambyar #cidro didi kempot terbaru #didi kempot full album #didi kempot 2019 #Arda Tatu #arda tatu lirik #arda tatu koplo #arda tatu kagem ibu #arda tatu tulung #cidro koplo didi kempot #cidro koplo via vallen #cidro koplo new pallapa #cidro karaoke #cidro cover #cidro didi kempot lirik