Didi Kempot Cidro Lyric MP3

Didi Kempot Cidro Lyric MP3

Download lagu Didi Kempot Cidro Lyric MP3 dapat kamu download secara gratis di America Amnesia Band. Details lagu Didi Kempot Cidro Lyric bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Didi Kempot Cidro Lyric berada dibawah.

Title Didi Kempot Cidro Lyric
Duration 05:17
File Format mp3
Mime Type audio/mpeg
Bitrate 128 kbps
Size 7.26 MB
Views 9,767,512x
Uploaded on 01 Oktober 2014

Silahkan klik salah satu tombol yg berfungsi, Jika download belum juga dimulai silahkan klik lagi sampai bisa 😘

Download Mp3

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo
Duh piye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine kowe cidro

Tags: #Lirik #Jawa #Didi Kempot #Cidro