Didi Kempot - Cidro ( Official Lyrics Video ) MP3

Didi Kempot - Cidro ( Official Lyrics Video ) MP3

Download lagu Didi Kempot - Cidro ( Official Lyrics Video ) MP3 dapat kamu download secara gratis di America Amnesia Band. Details lagu Didi Kempot - Cidro ( Official Lyrics Video ) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Didi Kempot - Cidro ( Official Lyrics Video ) berada dibawah.

Title Didi Kempot - Cidro ( Official Lyrics Video )
Duration 04:13
File Format mp3
Mime Type audio/mpeg
Bitrate 128 kbps
Size 5.79 MB
Views 14,918x
Uploaded on 04 Maret 2020

Silahkan klik salah satu tombol yg berfungsi, Jika download belum juga dimulai silahkan klik lagi sampai bisa 😘

Download Mp3

#Cidro #DidiKempot #NewPallapa

Official Lyric Video from Didi Kempot ' Cidro '
Subscribe MPR Channel here: smarturl.it/SubscribeMPR

Stream Available on:
backl.ink/85304716

Songtitle : Cidro
Voc : Didi Kempot
Music : Bareksa
Songwriter : Didi Kempot

INFO MPR
Facebook : smarturl.it/FacebookMPR
Instagram : smarturl.it/MPRinstagram
Whatsapp : 081232732672
TikTok : vt.tiktok.com/DmGXDW/

Lirik Lagu : Cidro

Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo
Kepiye meneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo
Kepiye maneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mbleni janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo urip ku
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine cidro

Tags: #Cidro #cidro didi kempot #cidro karaoke #cidro cover #cidro koplo #cidro didi kempot lirik #cidro nella kharisma #cidro janji #cidro adella #didi kempot full album #didi kempot meninggal dunia #didi kempot pamer bojo #didi kempot ambyar #didi kempot terbaru #didi kempot tatu #didi kempot cidro #didi kempot banyu langit #New Pallapa #new pallapa terbaru 2020 #new pallapa terbaru #new pallapa didi kempot #new pallapa didi kempot banyu langit #new pallapa didi kempot cidro