Didi Kempot - Cidro (Official Music Video) MP3

Didi Kempot - Cidro (Official Music Video) MP3

Download lagu Didi Kempot - Cidro (Official Music Video) MP3 dapat kamu download secara gratis di America Amnesia Band. Details lagu Didi Kempot - Cidro (Official Music Video) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Didi Kempot - Cidro (Official Music Video) berada dibawah.

Title Didi Kempot - Cidro (Official Music Video)
Duration 04:27
File Format mp3
Mime Type audio/mpeg
Bitrate 128 kbps
Size 6.11 MB
Views 12,869x
Uploaded on 18 April 2020

Silahkan klik salah satu tombol yg berfungsi, Jika download belum juga dimulai silahkan klik lagi sampai bisa ­čśś

Download Mp3

Artist: Didi Kempot
Title : Cidro
Cipt : Didi Kempot
Musik : Lilik Laju
Video : Koh Soe / Ige
Label: SKI Records

=========================================
#DidiKempotCidro #SKIRecords
=========================================

Lirik

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

-------------------------------------------------------------------------------
1.Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji : youtube.com/watch?v=9MUh3SYzG5Q
2.Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi : youtube.com/watch?v=K2eniw7wm8k
3.Didi Kempot - Stasiun Balapan : youtube.com/watch?v=fcDSgupZQ2E
4.Didi Kempot - Jambu Alas : youtube.com/watch?v=Sx38jFc_NNM
5.Didi Kempot - Cucak Rowo : youtube.com/watch?v=6yJIJ-usTtg
6.Didi Kempot - Cidro : youtube.com/watch?v=_sa4fJB4Cpw
7.Didi Kempot feat. Dewi Anjar Angin-Angin - Keong Sawah : youtube.com/watch?v=k-shq14ci3w
8.Didi Kempot - Buto Terong : youtube.com/watch?v=g4Y6-skK9Do
9.Didi Kempot - Sekonyong Konyong Koder : youtube.com/watch?v=uYwfyF1Vzos
10.Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji : youtube.com/watch?v=jyMeogZDrv8
11.Didi Kempot - Sewu Kutho : youtube.com/watch?v=zu5JmDj5SKE
12.Didi Kempot - Parangtritis : youtube.com/watch?v=WnfLYN1lqtc&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=11&t=0s
13.Didi Kempot - Pingin Ngombe : youtube.com/watch?v=AoCGh0xqIYc&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=14&t=0s
14.Didi Kempot - Ojo Sujono : youtube.com/watch?v=yIIR4az3gjg&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=15&t=0s
15.Didi Kempot - Kuncung : youtube.com/watch?v=-fADMq8XPKY&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=16&t=0s
16.Didi Kempot - Terminal Tirtonadi : youtube.com/watch?v=Uc7dXXpT6cE&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=17&t=0s

Copyright┬ęSKI Records All rights reserved

Tags: #Falcon Music #Falcon #SKI Records #Didi Kempot #Cidro #Music Dangdut #Full Album #Music Hits Didi Kempot #Dangdut Koplo #Music Hits #Wis sakmestine ati iki nelongso #Gek opo salah awakku iki #Arda Tatu